LOCO MOTIVE TRIO VRIJDAG 20U15, DE SCHUUR (BINNEN)

Loco Motive Trio, drie van de meest prominente musici op dit ogenblik : - Ning Kam (violon), Laureate Koningin Elisabethwedstrijd, Sébastien Walnier (cello) et Lisa De Boos (kontrabas) optreden voor dit Openingsconcert! Samen laten ze jullie een mengeling van hun muzikaal universum ontdekken (jazz, wereldmuziek, folk, hedendaags ). Niet te missen !

LE CHANT DU CYGNE, ZATERDAG 15U30, DE SCHUUR (BINNEN)

Dit concert belooft een muzikaal feest te worden ! Buitengewone vertolkers, Shadi Torbey – Laureaat Koningin Elisabethwedstrijd en pianist Lucas Blondeel, treden samen op om dit meesterwerk van Schubert te vertolken. Met brio zullen ze jullie begeleiden in een magische reis vol ontdekkingen, verrassingen en passie....

TRIO A CLAVIER SAMEDI 20U15, DE SCHUUR (BINNEN)

Roeland Hendrikx (klarinet), Nicolas Dupont (viool) komen voor het eerst naar het Brussels Chamber Music Festival met een programma dat ze liever geheim houden. Ze zullen door pianist Lucas Blondeel begeleid worden. Met buiten-gewone klanken en een warme mix van klankkleuren, slagen ze er telkens in om het publiek te bekoren..

DUO WALNING DIMANCHE 18H00, 18U00, DE SCHUUR (BINNEN)

Het Walning Duo, bestaande uit cello solist van La Monnaie Sébastien Walnier en pianist Alexander Gurning buitengewone kunstenaar met vele facetten, zullen deze vifjde editie van het Festival beëindigen, met een 100% Beethoven programma. In die mate zelfs dat ze de grenzen van het traditionele klavierduo verleggen. Een groep uitzonderlijk goede muzici !

ONZE PARTNERS