Julien Beurms

Julien Beurms

Tatiana Samouil

Tatiana Samouil

Brussels Chamber Music Festival 2016

Na de twee éérste edities van het Brussels Chamber Music Festival, in volle vaart gestart en rijk aan onvergetelijke momenten, zal onze artistiek directeur Julien Beurms dit jaar nogmaals, op wereldberoemde artiesten mogen rekenen.

Voor deze derde editie, zullen we het voorrecht hebben, in het Kasteel van Karreveld, de must van de Belgische Kamermuziek Ensemble's te mogen verwelkomen met onder anderen, het Malibran Quartet, het Kheops Ensemble maar ook het Astoria Ensemble. Het publiek van het Brussels Chamber Music Festival zal dus het plezier hebben, de violiste Tatiana Samouil, de celliste Marie Hallynck en Justus Grimm en de klarinettist Ronald Van Spaendonck die al op de vorige edities aanwezig waren en die het publiek in het bijzonder hadden betoverd door hun muzikaliteit en hun warmte.

Eén van de bijzonderheden van het Brussels Chamber Music Festival is om getalenteerde reizende sterren op internationaal scènes in de bloemekes te zetten. Zo zal de cellist Alexander Buzlov, recente laureaat van de Tchaikovski Wedstrijd, de altisten Dimitri Murrath en Nathan Braude, eveneens laureaten van talrijke prijzen en tenslotte, de talentvolle en befaamde Eliane Reyes, de gelegenheid krijgen om voor een publiek, gulzig op ontdekkingen en die open staat voor verrassingen, op te treden.
Al deze artiesten zijn verheugd om samen te mogen optreden en gelukkig om van dit muzikaal weekend een feest voor allen te maken. Het belooft alvast, een uitzonderlijke en niet te missen evenement te worden.
Met de steun van de Burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek, bevoegd voor cultuur, Françoise Schepmans, en het Schepencollege.

ONZE PARTNERS